Search
Päring

Borga kontsern on saanud uue tegevdirektori

  • Mats Gardfors Borga

1. märtsil 2020 võttis Borga kontserni juhtimise üle Mats Gärdfors. Ta vahetas välja ettevõtet palju aastaid juhtinud omaniku Peder Dagsánthi.

„Matsil on suured kogemused rahvusvaheliste ettevõtete juhtimisel ning ehitustoodete tootmisel ja turustamisel,“ ütleb endine juht Peder Dagsánth.

Mats Gärdfors on palju aastaid olnud juhtivatel ametikohtadel ettevõtetes Carrier ja Logstor. Ta on töötanud ka müügi- ja turundusjuhina firmas Profilgruppen, Lindab Ventilationi logistika- ja müügijuhina ning erinevatel rahvusvahelise tasandi ametikohtadel Saint-Gobaini kontsernis“.

„Hindan väga seda, et mind on Borga kontserni juhtima kutsutud koos Pederiga, kes soovib viia ettevõtte kõrgemale tasemele, keskendudes selle süsteemsele juhtimisele ja innovatsioonidele. Mitte kõik ettevõtted ei ole seda söandanud, aga see on tee helgesse tulevikku,“ ütleb M. Gärdfors.

P. Dagsánth ise on nüüdsest Borga kontserni juhatuse esimees ning keskendub rohkem tootearendusele ja ettevõtte juhtimise struktureerimisele.

Borga – kõrge arengutasemega ettevõte

Viimase viie aasta jooksul on Borga kontsern kiiresti kasvanud, näiteks käive on selle aja jooksul kasvanud üle 60%. Kasvanud on nii ettevõtte kogemuste pagas, töötajate arv ja müük, kui ka toodete pakkumine. Praegu saame pakkuda mitte ainult tarindite ja muude teraskomponentide tootmist, vaid ka kontrolli hoone kogu ehitusprotsessi üle, projekteerimisest kuni võtmete kätteandmiseni välja.

„Ilmselgelt ootavad ees mitmed väljakutsed,“ jätkab Mats Gärdfors. „Peaasi on kasvu jätkata, ettevõtte kasumlikkust suurendada ja tagada, et kõik sisemised protsessid toimiksid tõhusalt. Ettevõte on geograafiliselt hajutatud, seega peame olema kindlad, et me kõik teame, kuhu ja miks liigume.“

Borga kontsern

Borga asutati 1973. aastal ja tegutseb praegu 11 Euroopa riigis. Borga peakorter asub Rootsi lõunaosas Skara linnas. Tootmine toimub Rootsis, Poolas ja Leedus.

Borga peamiseks äriideeks on tarnida täielikult valmis metallhooneid, mille ehitusmaterjalide enamuse moodustaks ettevõtte oma toodang.

„Borga on pälvinud hea maine ning firmal on suur arengupotentsiaal,“ ütleb Borga kontserni uus juht Mats Gärdfors.

Uudised 2023-10-30

Borga on teiega olnud 50 aastat!

Borga kogemus – 50 aastat! Jah, just nii palju aastaid oleme teiega koos olnud. Alates asutamisest 1973. aastal on meie eesmärk olnud pakkuda oma klientidele kvaliteetseid tooteid ja me pole kunagi sellest eesmärgist kõrvale kaldunud. Loodame jätkuvalt laieneda, täiustada ja täiustada oma tehnoloogiaid, eesmärgiga pakkuda teile, meie klientidele, ainult kvaliteetseid ja uuenduslikke lahendusi.

Uudised 2023-03-10

Borga strateegia konverents 2023

Hiljuti osa kõikidest Borga Gruppen grupi töötajatest said kokku kaua oodatud Borga strateegia konverentsil Rootsis Skara linnas. Konverentsi eesmärk oli kutsuda kõikide grupi ettevõtete peatöötajad kokku ja esitada põhilisi strateegia planeerimise aspekte ning uue pikaajalise grupi visiooni. Konverentsi osalejad esitasid ettevõtte eesmärgid, ärimudeli ja äristrateegia, aga samuti panustasid koos tehes kindlaks faktoreid mis toovad edu, […]

Uudised 2023-01-10

Töötame aastaringselt!

Enamik kipub arvama, et angaari või muud ehitist saab ehitada ainult soojal aastaajal. Kuid tegelikult töötame me kogu aeg, olgu parajasti käes siis kas talv, sügis, kevad või suvi! Jah, keegi ei saa eitada, et kõige parem on töötada siis, kui maa ei ole külmunud ega läbi ligunenud, vaid on soe ja ei saja. Raskuste […]

Uudised 2021-05-01

2020. aastal olid Borga tulemused peaaegu rekordilised

2020. aasta oli Borga kontserni jaoks eriti edukas. Tulemuseks oli 2,5 miljoni euro (25 mln Rootsi krooni) suurune konsolideeritud kasum 60,2 miljoni euroni (602 mln Rootsi krooni) küündivast müügist. Vaatamata kõigile pandeemia väljakutsetele ja tagajärgedele on teraskonstruktsioone ja ehituskomponente tootev ettevõte Borga suutnud oma kasvukiiruse säilitada ja suurepäraseid tulemusi saavutada. „Oleme teinud märksa rohkem jõupingutusi […]

Uudised 2020-01-20

Saime „Tugevaim Leedus 2018-2019“ sertifikaadi!

UAB „Borgalita“ on usaldusväärne partner, kes aitab Leedu majanduse paremat tulevikku luua. „TUGEVAIM LEEDUS 2018-2019“ – see sertifikaat märgib, et oleme rahaliselt usaldusväärne Leedu ettevõte ja meil on hea krediidiajalugu.

Näita uudiste arhiivi
  • Ettevõtte omanik

    The Company owner Peder Dagsánth.

    Peder Dagsánth

{{group.title}} ({{group.result.total}})
Show more {{group.title.toLowerCase()}}
No others found for "{{query}}", please try again using another search term.
Please wait, searching for "{{query}}" ...